Over Ons

Studenten nemen het inititief om de markt toegankelijk te maken.

Ons verhaal

IT wordt in het algemeen gezien als duur, en alleen voor grotere bedrijven. Echter worden applicatie's steeds eerder in het bedrijfsproces ingezet. Maar bij de grote softwarebedrijven kunnen de kleinere klanten niet terecht. De opstartkosten, en uurtarieven zijn simpelweg te duur.

 

Dat vinden wij van de Young IT Group een groot probleem. IT moet voor iedereen, ongeacht de grote van een onderneming beschikbaar, inzetbaar en betaalbaar zijn. Het idee is midden 2017 ontstaan toen Jens Gielen stage liep bij DUODEKA. De kleinere opdrachten oppakken met een groep studenten. Jongens en meiden die gemotiveerd zijn, van de laatste technieken op de hoogte zijn en een nieuwe kijk op IT hebben.

 

In juli 2018 kwam het besluit. De Young IT Group is opgericht en neemt de eerste opdrachten aan. Daarnaast bieden we nog een service, namelijk bijbaantjes voor studenten. En niet zomaar een bijbaan. Een werkomgeving waarbij ze omgaan met echte opdrachten waar ze echte werkervaringen op kunnen doen. Dit vinden wij van Young IT Group heel belangrijk. Omdat de maatschappij steeds meer draait om ervaring en niet om je diploma. Dus als jij een gemotiveerde student bent!? Stop met vakkenvullen en dienbladen lopen, en sluit je aan bij een groeiende onderneming waar jouw IT kwaliteiten gewaardeerd worden en meteen kunnen worden toegepast in de praktijk.

Onze mensen

Jens Gielen

Director at Young IT Group